Geen producten gevonden...
Uspbar
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Volare Fietshelmen voor kinderen

Volare - Fietshelm voor kinderen

Het Volare assortiment, dat onder meer uit fietshelmen voor kinderen bestaat, maakt is een oer-Hollands bedrijf uit Volendam.

Volare fietshelmen zijn vrolijk en leverbaar met bedrukkingen van bekende Disney figuren waaronder Donald Duck, Minnie Mouse, Cars, Planes,  Frozen en voetbalclubs zoals FC Barcelona en Manchester United. De helmen zijn dan ook geschikt voor jongens én meisjes.

Dat kinderfietshelmen veilig, goed en ook goedkoop kunnen zijn bewijst Volare met haar fietshelmen voor kinderen. In een eerder test van het bekende VARA consumentenprogramma Kassa kwamen de Volare helmen voor kinderen met een 7,5 als tweede beste uit een onafhankelijke test naar voren.

Iedere Volare kinderfietshelm is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar en door middel van een handige verstelknop verstelbaar in maat 51 - 55 cm. Volare helmen zijn goedgekeurd en voldoen aan de strenge TÜV/GS CE EN 1078 eisen.

Kinderfietshelm.com levert Volare helmen snel rechtstreeks uit voorraad. Altijd met de beste service en kwaliteit.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen