Geen producten gevonden...
Uspbar

Verzenden & retourneren

Verzending

Al onze producten worden verstuurd via PDP Pakketservice. Indien mogelijk (onderdelen, accessoires, etc.) verzenden we je bestelling (onderdelen, accessoires, etc.) als brievenpost. In de meeste gevallen echter zal je bestelling als gevolg van het pakketformaat niet door de brievenbus passen. Past een bestelling niet door de brievenbus, dan verzenden wij deze via pakketpost. Hierbij belt de pakketbezorger bij je thuis aan om het pakje persoonlijk aan te bieden. Ben je onverhoopt niet thuis, dan zal de pakketbezorger het pakje bij de buren afgeven, later nogmaals bezorgen of een briefje achterlaten waarmee u uw bestelling later kunt afhalen bij het Postkantoor.

Verzendkosten, gratis verzending boven €60,-

Voor de verzending van je bestelling brengen we de volgende verzendkosten in rekening:

Gastis verzending boven 60 Euro

Wil je je bestelling naar een ander land dan hierboven vermeld verzonden hebben dan kan dat uiteraard ook. Stuur daarvoor een e-mail naar info@kinderfietshelm.com en we zullen je een verzendkosten aanbieding op maat voorstellen. 

Tenslotte kan je ervoor kiezen om je bestelling onder rembours te laten verzenden. Je betaalt dan het totale bedrag aan de postbode vermeerderd met de kosten voor het onder rembours verzenden. Deze bedragen €12,50. Dit is een kostbare manier van verzending. Wij adviseren te kiezen voor een andere verzend/betaalmethode. Deze zijn voordeliger en beslist even veilig.

Levertijd

Alle artikelen die je op onze website vindt zijn direct uit voorraad leverbaar. Vóór 15:00 besteld betekent dat je je bestelling vaak de volgende (werk)dag al in huis hebt. In alle andere gevallen is onze levertijd 2 tot 3 dagen. Verzending naar het buitenland duurt soms helaas wat langer en kan afhankelijk van de verzendwijze oplopen tot 5 dagen.

Op verzoek kunnen we je ook een specifiek (buiten de reguliere collectie om of grote aantallen) artikel of merk leveren. Houd in dat geval rekening met een levertijd die kan oplopen tot 5 dagen. Mocht dit onverhoopt langer duren dan laten we je dat uiteraard voorafgaand weten.

Retourneren / ruilen

Het kan uiteraard wel eens voorkomen dat een artikel niet naar je verwachting is, je je bedacht hebt of het past niet goed. Dat vinden we uiteraard spijtig en lossen we voor je op. Kinderfietshelm.com hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet helemaal tevreden, dan kan je je aankoop zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

We ruilen dan graag je artikel om voor een ander of je krijgt het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Restitutie van de verzendkosten is niet van toepassing wanneer je bestelling uit meerdere artikelen bestaat en je besluit enkele items eruit te houden. Kosten voor retourverzending zijn voor je eigen rekening, deze worden niet vergoed.   

Volg hiervoor dan zorgvuldig deze procedure:

1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via onderstaand mailadres contact met ons op:

Meld je retourzending aan bij info@kinderfietshelm.com vermeld daarbij je:

- Adresgegevens
- Factuurnummer
- Reden van retour (niet verplicht)

2) Na bevestiging van onze klantenservice stuur je je onbeschadigde artikel met de originele verpakking in een omverpakking (om eventueel verder te beschadigen te voorkomen) binnen 7 dagen naar ons terug. Stuur (een kopie van) de originele factuur mee en vermeld daarop het bankrekeningnummer waarop je het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben.

3) Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt je binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag incl. de verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat je de producten heeft teruggestuurd.

Uitgesloten van recht van retour zijn speciaal (volgens afspraak) op maat gemaakte en/of buiten de reguliere collectie om bestelde producten en/of producten die op verzoek in grote aantallen geleverd zijn.

Mocht blijken dat het door jou geretourneerde artikel en/of de verpakking waarin het oorspronkelijk geleverd is (te) beschadigd is zodat het artikel niet meer in voorraad genomen kan worden dan behouden we ons het recht voor om te besluiten tot een deelrestitutie waarbij we je de optie aanbieden het artikel alsnog af te nemen. 

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen