Geen producten gevonden...
Kinderfietshelm.com - Klantenservice

1 Contact


1.1 Klantenservice

Je kunt onze klantenservice 24 uur per dag / 7 dagen per week via mail bereiken op het volgende adres: info@kinderfietshelm.com. Iedere mail die wij ontvangen wordt zorgvuldig en persoonlijk beantwoord.


1.2 Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Wanneer je vragen, opmerkingen, suggesties of een klacht hebt stuur dan een e-mail naar info@kinderfietshelm.com.
E-mail die op werkdagen op dit adres binnenkomen worden uiterlijk binnen 24 uur beantwoord. In de regel echter kun je erop vertrouwen dat we je binnen enkele uren al beantwoorden.


1.3 Ik heb een klacht, wat nu?

Klachten zijn er om opgelost te worden want wij streven naar 100% tevreden klanten. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent laat het ons dan snel weten. Wij zullen er dan alles aan doen om deze tot tevredenheid op te lossen. Stuur je klacht / opmerking naar info@kinderfietshelm.com zodat we ermee aan de slag kunnen. Binnen uiterlijk 24 uur (op werkdagen) nemen we contact je op. Beschrijf je klacht en vermeld je ordernummer zodat we je snel en gericht kunnen helpen.2 Retourneren


2.1 Hoe kan ik een bestelling annuleren/retourneren?

Het kan helaas altijd gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling of dat je je naderhand bedacht hebt. Dat vinden we uiteraard jammer maar het gaat erom dat je tevreden bent. Ruilen of retourneren is daarom geen enkel probleem. Wel is het van belang dat je het artikel en de verpakking onbeschadigd en in de originele staat terug stuurt.

 Voor het retourneren of ruilen van artikelen vragen we je de onderstaande procedure te volgen:

1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst  via info@kinderfietshelm.com contact op met onze klantenservice.

Vergeet niet de volgende gegevens te vermelden:

  • Adresgegevens
  • Factuurnummer
  • Reden van retour (niet verplicht)

2) Na bevestiging van onze klantenservice stuur je je bestelling dan binnen 7 dagen naar ons terug. Stuur tevens (een kopie van) de originele factuur mee en vermeld daarop duidelijk het bankrekeningnummer waarop je het aankoopbedrag terug gestuurd wilt hebben.

3) Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten (zend je een deel van een bestelling terug dan worden de verzendkosten niet gerestitueerd) van de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u het product heeft teruggestuurd.

Uitgesloten van recht van retour zijn speciaal (volgens afspraak) op maat gemaakte en/of buiten de reguliere collectie om bestelde producten en/of producten die op verzoek in grote aantallen geleverd zijn.

Mocht blijken dat het door jou geretourneerde artikel en/of de verpakking waarin het oorspronkelijk geleverd is (te) beschadigd is zodat het artikel niet meer in voorraad genomen kan worden dan behouden we ons het recht voor om te besluiten tot een deelrestitutie waarbij we je de optie aanbieden het artikel alsnog af te nemen.

Kosten voor retourzending(en) zijn voor rekening van de verzender, deze worden niet door ons vergoed.3 Verzending


3.1 Wat zijn de kosten van het verzenden?

De kosten van verzending zijn afhankelijk van het land waarnaar je je bestelling verzonden wilt hebben en het totale bestelbedrag. Bestellingen van meer dan € 65,- verzenden we gratis.

Hieronder vind je het volledige overzicht:

Verzendkosten tabel 

Wil je je bestelling naar een ander land dan hierboven vermeld verzonden hebben dan kan dat uiteraard ook. Stuur daarvoor een e-mail naar info@kinderfietshelm.com en we zullen je een verzendkosten aanbieding op maat voorstellen. 


3.2 Hoe weet ik dat mijn bestelling verzonden is?

Meteen nadat je je bestelling afgerond hebt (je weet dit doordat je na het bestellen een ‘bedankpagina’ hebt kunnen lezen) sturen we je een bevestigingsmail waarin we je bestelling nogmaals samenvatten. Zodra we je bestelling hebben aangeboden bij de pakketverzender sturen we je nogmaals een e-mail om te bevestigen dat je bestelling ook daadwerkelijk naar je onderweg is.


3.3 Hoe verzenden jullie de artikelen?

Al onze producten worden verstuurd via onze gerenommeerde pakket verzender DPD Pakketservice. Indien mogelijk (onderdelen, accessoires, etc.) verzenden we je bestelling als brievenpost. In de meeste gevallen echter zal je bestelling als gevolg van het pakketformaat niet door de brievenbus passen. Past een bestelling niet door de brievenbus, dan verzenden wij deze via pakketpost. Hierbij belt de pakketbezorger bij je thuis aan om het pakje persoonlijk aan te bieden. Ben je onverhoopt niet thuis, dan zal de pakketbezorger het pakje bij de buren afgeven, later nogmaals bezorgen of een briefje achterlaten waarmee u uw bestelling later kunt afhalen bij het Postkantoor.


3.4 Wat is de levertijd?

Alle artikelen die je op onze website vindt zijn direct uit voorraad leverbaar. Vóór 15:00 besteld betekent dat je je bestelling vaak de volgende (werk)dag al in huis hebt. In alle andere gevallen is onze levertijd 1 tot 2 dagen. Verzending naar het buitenland duurt soms helaas wat langer en kan oplopen tot 5 dagen.

Op verzoek kunnen we ook een specifiek (buiten de reguliere collectie om of grote aantallen) artikel voor je bestellen bij één van onze leveranciers. Houd in dat geval rekening met een levertijd die kan oplopen tot 5 dagen. Mocht dit onverhoopt langer duren dan laten we je dat uiteraard tijdig weten.4 Garantie


4.1 Welke garantie heb ik?

Door te werken met grote en toonaangevende producenten / leveranciers garanderen wij dat al onze producten van een kwalitatief hoogstaand niveau zijn. Desondanks kan het natuurlijk gebeuren dat er onverhoopt toch een defect of manco optreedt. In een dergelijk geval kan je aanspraak maken op de garantie.

Uitgesloten van de wettelijke garantie zijn beschadigingen die het gevolg zijn van onjuist (bijv. verkeerd om dragen, elementen verwijderd/aangepast), onzorgvuldig (laten vallen) en oneigenlijk (als bromfietshelm) gebruik. Samengevat: gebruik anders dan logischerwijs verwacht mag worden bij een fietshelm.


4.2 Hoe maak ik aanspraak op de garantie?

Wil je aanspraak maken op de garantie neem dan contact op met onze klantenservice via info@kinderfietshelm.com. Vermeld in je bericht je ordernummer en omschrijf kort en bondig wat het probleem is zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk instructies over de verdere afhandeling van je verzoek.


4.3 Tevredenheidgarantie?

Kinderfietshelm.com streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn pas tevreden als jij en je (klein)kinderen tevreden zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat je naderhand spijt hebt of dat je aankoop niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Daarom hanteren we een termijn van 14 dagen herroepingsrecht. Zonder opgaaf van reden kun je gebruik maken van dit recht om je bestelling te ruilen of zelfs helemaal te retourneren. Neem in een dergelijk geval eerst contact met ons op door een berichtje te sturen aan info@kinderfietshelm.com.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen