Geen producten gevonden...
Uspbar
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Crazy Safety Fietshelmen voor kinderen

Crazy Safety fietshelmen zijn knotsgekke 3D helmen speciaal ontworpen voor kinderen leverbaar in hoofdomtrek van 49 – 55 cm.

De helmen van Crazy Safety combineren fun met veiligheid waardoor kinderen hun kinderfietshelm met plezier dragen. De helmen zijn verkrijgbaar in diverse coole, stoere en kleurrijke dieren designs waarmee je kind veilig op de fiets naar school gaat. Natuurlijk kunnen ze ook voor skaten en skateboarden gebruikt worden.

Geesteliijk vader van de Crazy Safety helmen is designer Zdenko Oliver Santini. Hij ontwierp de helmen vanuit de gedachte dat de helm voor de kinderen niet alleen veiligheid betekent maar dat ze door de helm te dragen zichzelf ook een beetje het dier voelen dat ze dragen. Samen beleven ze vervolgens de mooiste fietstochtjes.

Crazy Safety helmen koop je voordelig bij Kinderfietshelm.com. Wij leveren alles snel, uit voorraad en dat alles met de beste service en kwaliteit. 

Bekijk een overzicht van de modellen, je vindt deze ook in onze webshop:


 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen