Geen producten gevonden...
Uspbar
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Volare

Volare

Volare - Veilige fietshelm voor kinderen

Het Volare assortiment, dat onder meer uit fietshelmen voor kinderen bestaat, is een oer-Hollands bedrijf uit Volendam.

Volare fiets- / skatehelmen zijn vrolijk en leverbaar met bedrukkingen van bekende Disney figuren waaronder Donald Duck, Minnie Mouse, Cars, Planes en Frozen maar ook voetbalclubs zoals FC Barcelona en Manchester United.

Dat kinderfietshelmen veilig, goed en ook goedkoop kunnen zijn bewijst Volare met haar fietshelmen voor kinderen. In een eerder test van het bekende VARA consumentenprogramma Kassa kwamen de Volare helmen voor kinderen met een 7,5 als tweede uit een betrouwbare test van kinderfietshelmen naar voren.

Iedere Volare kinderfietshelm is geschikt voor kinderen van 4 tot circa 10 jaar oud en door middel van een verstelknop verstelbaar in maat 51 - 55 cm. Volare helmen zijn goedgekeurd en voldoen aan de strenge TÜV/GS CE EN 1078 eisen.

Kinderfietshelm.com levert Volare fietshelmen rechtstreeks en razendsnel uit voorraad. Altijd met de beste service en kwaliteit.

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen