Geen producten gevonden...
Uspbar
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

Lazer

Lazer

Lazer – Veilige fietshelmen voor kinderen

Opgericht in België in 1919 is Lazer inmiddels uitgegroeid tot de oudste producent in motor- en sporthelmen en is men actief in meer dan 40 landen verspreid over 5 continenten.

Iedere Lazer helm staat garant voor efficiëntie en veiligheid. Lazer ontwikkelt, ontwerpt, produceert en test zelf alle fietshelmen op veiligheid voordat ze de winkels of webshop in gaan.

Lazer maakt veilige helmen die comfort en technologie met elkaar combineren. Het is niet zomaar dat talloze kampioenen gefietst hebben met een Lazer fietshelm. Bekende namen zijn Eddy Merckx, Paolo Bettini, Miguel Martinez, Axel Merckx, Richard Virenque, Luc van Lierde en Tom Boonen.  

Wie een Lazer kinderfietshelm koopt, krijgt veiligheid, bescherming, kwaliteit en waar voor zijn geld.

Lazer heeft een breed assortiment aan fietshelmen. In onze webshop vind je de volgende Lazer assortimenten: Max, Armor, Nutz en Street. Kinderfietshelm.com levert deze razendsnel en rechtstreeks uit voorraad. Altijd met de beste kwaliteit en service.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen