Geen producten gevonden...
Uspbar
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

ABUS Fietshelmen voor kinderen

ABUS Fietshelmen voor kinderen

Innovaties in veiligheids producten, dat is ABUS

ABUS, afkorting van August Bremicker Söhne KG, is in 1924 opgericht in het Duiste Volmarstein en zorgt sindsdien wereldwijd voor een prettig en beschermd gevoel van veiligheid.

In de loop van meer dan 85 jaar heeft ABUS zich van producent van traditionele hangsloten tot toonaangevend merk voor preventieve beveiligingstechnologieën op gebied van huisbeveiliging en mobiele beveiliging ontwikkeld. 

Geheel in de traditie van een Duitse fabrikant die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, let ABUS bij de productie en controle van haar producten op uiterste betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit in combinatie met een begrijpelijke eenvoudige bediening. Niets voor niets luidt het motto van ABUS: 'Veiligheid een prettig gevoel'. 

Of het nu is voor een kind dat met je meerijdt in fietsstoeltje, zelf rondrijdt op een loopfietsje of al fietst op zijn eerste eigen fiets, ABUS beschikt voor ieder doel over een coole, geschikte maar vooral veilige helm voor kinderen! ABUS staat al jaren bekend om zijn collectie kinderhelmen. Voorbeelden hiervan zijn de kinderfietshelm collecties ABUS Scraper Kid V2, Anuky, Youn I, Chilly, Super Chilly en Rooky.

ABUS helmen hebben vele instellingsmogelijkheden die bovendien gemakkelijk in het gebruik zijn. Zodoende past de helm perfect altijd perfect rond het hoofd. Reflectoren of een geïntegreerd achterlicht zorgen bovendien voor extra zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen